Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч жителів села Міньківки зі спеціалістами Управління житлово-комунального господарства

Дата: 31.01.2022 16:58
Кількість переглядів: 541

28 січня відбулась зустріч жителів села Міньківки зі спеціалістами Управління житлово-комунального господарства Соледарської міської ради щодо обговорення питання організації автобусного маршруту Соледар-Привілля, через припинення пасажирських перевезень по цьому маршруту АТП-11046 з міста Бахмуту.

Це підприємство стало переможцем конкурсу, який проводив департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької ОДА   21 грудня 2021 року на пасажирські перевезення по маршруту Бахмут-Привілля, але перевізник відмовився здійснювати перевезення по цьому маршруту,  через що  департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької ОДА   буде проводити новий конкурс з визначення переможця, який буде здійснювати пасажирські перевезення по маршруту Бахмут-Привілля.

На зустрічі жителі с. Міньківки  висловлювали стурбованість, що населені пункти Міньківського старостинського округу залишились без автобусного сполучення, через що мають великі складнощі у придбані ліків, проведенні медичних обстежень, придбанні товарів широкого вжитку, вирішенні питань з підприємствами постачальниками газу, електроенергії, зверненні до пенсійного та інших фондів, та багато іншого. Начальник Управління житлово-комунального господарства Сергій Гончаров розповів учасникам зустрічі,  що міська рада бачить вирішення цього питання у запровадженні у тестовому режимі автобусного маршруту Соледар-Привілля, графік руху якого буде розроблено з урахуванням думки жителів Міньківського сторостинського округу та руху автобусів по маршрутах Краматорск-Бахмут, Соледар-Бахмут, Красна Гора-Бахмут, Сіверськ-Бахмут,  щоб можна було здійснювати поїздки до міста Бахмут з пересадкою. Розклад руху цього автобусного маршруту буде доведено до жителів Міньківського старостинського округу працівниками старостату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь