Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Жовтня, 2024 р., 21:28
🔹Донеччина щодня втрачає своїх цивільних мешканців. Внаслідок ворожого обстрілу 1 людина загинула та 3 поранено. Така ситуація станом на ранок 9 жовтня. За добу росіяни 13 разів атакували населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 696 людей, у тому числі 51 дитину. Про ситуацію в області начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.
09 Жовтня, 2024 р., 16:30
Відтепер громадяни, чиє житло було знищене внаслідок бойових дій, можуть подати заяву на отримання житлового сертифіката або виплати для відбудови на власній земельній ділянці в межах програми єВідновлення через Центри надання адміністративних послуг та портал Дія.
09 Жовтня, 2024 р., 16:02
9 жовтня 2024 року відбулось засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області.
09 Жовтня, 2024 р., 14:27
Український ветеранський фонд оголошує про старт 11-го конкурсу з підтримки ветеранського бізнесу “Варто 11.0”. Про це повідомляє Мінветеранів.
09 Жовтня, 2024 р., 11:24
Освітній серіал стане в пригоді активістам, представникам органів місцевого самоврядування та всім громадянам, які прагнуть бути корисними для своєї громади й упроваджувати проєкти, які змінюватимуть життя людей на краще. 
09 Жовтня, 2024 р., 11:03
Для отримання фінансування за лікарняними роботодавець має подати через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua заяву-розрахунок з відомостями про нараховані застрахованим особам кошти.   
09 Жовтня, 2024 р., 09:30
Повернення до цивільного життя після військової служби – це новий виклик, який потребує адаптації та підтримки. Одним з ключових питань для демобілізованих є працевлаштування. Державні програми допомагають ветеранам знайти роботу за фахом та реалізувати себе у мирному житті.
09 Жовтня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
09 Жовтня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими. Вшануймо пам'ять всіх, хто загинув у війні з російським агресором... Всіх військових, цивільних та дітей. Вічна пам’ять і слава Героям України!
09 Жовтня, 2024 р., 00:00
Провів сьогодні Ставку. Було кілька питань, але найголовніше – це зброя: виробництво в Україні, постачання від наших партнерів і наші закупівлі – всюди у світі, де є снаряди або техніка, які можуть зміцнити нашу оборону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь