Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Березня, 2024 р., 00:00
Цей тиждень дав багато результатів у відносинах із партнерами. Євросоюз – рішення про Фонд допомоги Україні обсягом 5 мільярдів євро. Це суттєво підтримає наш захист. Є також і новий транш макрофіну від Євросоюзу – 4,5 мільярда євро. МВФ – є рішення про новий транш, майже 900 мільйонів доларів. Канада – є 2 мільярди канадських доларів макрофіну, прямої бюджетної підтримки. Є хороші результати і щодо пакетів оборонної підтримки – є й отримані пакети, і оголошені нові. Це артилерія, дрони, бронетехніка. Також щойно говорив із Прем’єр-міністром Іспанії Санчесом. І щодо ППО для України – нам потрібно більше систем. Говорили й про нашу взаємодію з Іспанією на двосторонньому рівні та у європейських інституціях. Я вдячний Іспанії за незмінну підтримку та незмінну нашу спільну впевненість, що життя обов’язково має перемогти.
24 Березня, 2024 р., 15:48
760 днів повномасштабної війни. Понад два роки очевидної реальності того, що несе світові путінська система. Руїни замість міст і сіл. Біль і смерть замість життя. Терор замість міжнародного права. Українці хоробро захищають свою країну й захистять. Я вдячний усім у світі, хто допомагає нашій державі й народу. Я дякую кожному, хто принципово називає речі своїми іменами і не дозволяє Росії обманути світ пропагандою та підкорити шантажем.
24 Березня, 2024 р., 00:00
Те, що сталося вчора в Москві, очевидно, і Путін, і інші покидьки просто намагаються звалити на когось іншого. У них завжди однакові методи. Це вже було. І підірвані будинки були, і розстріли, і вибухи. І завжди вони звинувачують інших.
23 Березня, 2024 р., 12:19
Триває системне забезпечення мешканців Соледарської громади гуманітарною допомогою. За підтримки начальника Соледарської міської військової адміністрації Сергія ГОШКА жителі Никифорівського старостинського округу отримали хліб від БФ "Янголи спасіння". Щиро дякуємо усім причетним до видачі допомоги! Ваша підтримка дуже важлива та необхідна! Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дякуємо та сподіваємось на подальшу співпрацю!
23 Березня, 2024 р., 00:00
Увесь день, зрозуміло, максимум уваги – усім нашим регіонам, які зазнали російських ударів минулої ночі. Всюди, де були влучання, триває робота з відновлення нормальної ситуації. Всі служби, ремонтні бригади, рятувальники ДСНС України, поліція, а також усі, хто залучений, працюватимуть 24 на 7, щоб по максимуму подолати цей терор. Харків та область, Сумщина, Запоріжжя, Дніпро, Кривий Ріг, Дніпровщина, Полтавщина, Одещина, Хмельницький та область, Вінниця, Франківщина. Удари ці були дуже підлі, прораховані так, щоб завдати шкоди не стільки воєнної – по нашій здатності оборонятися, а саме структурної шкоди життю суспільства. І це терор за визначенням, навіть без будь-якого прикриття.
22 Березня, 2024 р., 16:59
На території Донецької області на обліку перебуває 1527 об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, з яких 268 сховищ, 192 протирадіаційних укриття, 933 найпростіших укриття та 134 швидкоспоруджувальних захисних споруди.
22 Березня, 2024 р., 15:06
22 березня за організаційної підтримки Департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації відбулась онлайн-зустріч з представниками УВКБ ООН за участю представників райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, територіальних громад області.
22 Березня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
22 Березня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
22 Березня, 2024 р., 00:00
Передусім дякую нашим захисникам неба за збиті ракети. Більше 30, зокрема балістика. Дуже важливо давати такий результат ППО. І з усіма партнерами ми незмінно говоримо про те, щоб посилити нашу здатність захищати небо. Системи ППО, які для цього потрібні, є у партнерів, які можуть допомогти. Варто це зробити. Варто захищати життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь