Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2024 р., 20:00
🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 26 березня. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуювали 561 особу, у тому числі 53 дитини.
26 Березня, 2024 р., 17:16
Пам'ятка “Правила пожежної безпеки в побуті”. Бахмутські   рятувальники   закликають   громадян   дбати   про   належний протипожежний   стан   власних   помешкань   та   дотримуватись   правил   пожежної безпеки:
26 Березня, 2024 р., 12:12
26 березня під головуванням заступниці начальника Соледарської міської військової адміністрації  Світлани ЛОЩАКОВОЇ, за участі начальниці Управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Наталії АНТИПЕНКО проведено чергове в 2024 році засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Соледарській міській військовій адміністрації Бахмутського району Донецької області.
26 Березня, 2024 р., 12:02
У Освітньому просторі "Соледар: дорога додому" з маленькими здобувачами освіти проведено заняття з математики "Математична країна"під час заняття систематизували уявлення про пори року, тиждень, місяць рік; продовжували вчити рахувати прямою та зворотною лічбою в межах десяти;  закріплювали уявлення про склад числа із двох менших чисел в меж 10; формували вміння порівнювати групи предметів; вчилися виконувати словесну інструкцію під час орієнтування на площині; виховували працьовитість та відповідальність.
26 Березня, 2024 р., 09:22
Сьогодні, 26 березня, в Україні відзначають День Національної гвардії. Свято встановлено згідно з Указом Президента «Про День Національної гвардії України» від 18 березня 2015 року, «враховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку».
26 Березня, 2024 р., 09:15
Шановні мешканці Соледарської громади! Соледарська міська військова адміністрація продовжує наполягати на евакуації населення до більш безпечних регіонів України. Триває повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну. Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого залежить ваше життя, майбутнє ваших дітей.
26 Березня, 2024 р., 09:00
Нагадуємо, для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги й самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії РФ Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.
26 Березня, 2024 р., 08:15
Управління з питань ветеранської політики Донецької обласної державної адміністрації інформує, що з метою інформативної допомоги Захисникам і Захисницям України та членам їх сімей розроблено в телеграм каналі чат-бот «Захисники Донеччини».
26 Березня, 2024 р., 08:14
Дякую всім, хто працює для ліквідації наслідків російських ударів. Київ – балістика сьогодні, пошкоджені будинки, будівля Академії мистецтв. Постраждали люди – усім надано необхідну допомогу. Слава богу, в Академії не було дітей. Розбір завалів триває увесь день. Одеса і Миколаїв – після ударів по енергообʼєктах ситуація непроста, всі необхідні служби, ремонтні бригади були задіяні. Вдень знов удар по Одесі – люди були травмовані. Харків – досі особливо складно, але кожен день потроху додає енергії місту. Я вдячний усім, хто працює заради міста, усім, хто дбає про людей і допомагає ближньому.
25 Березня, 2024 р., 17:46
У зв’язку зі збільшенням кількості звернень громадян з питання можливості отримання житлових сертифікатів за повністю зруйноване житло Соледарська міська військова адміністрація інформує про наступне.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь