Соледарська міська рада-Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова сесія

Дата: 23.02.2022 17:02
Кількість переглядів: 354

23 лютого відбулась чергова 17 сесія Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області восьмого скликання. Головував на сесії міський голова Євген Пластун. В  засіданні сесії взяли участь 19  депутатів міської ради. В порядку денному 35 питань. На початку засідання міський голова привітав з Днем народження депутата Віталія Колісніченко і побажав йому здоров’я та плідної праці на благо громади. Після обрання лічільної і редакційної комісій та секретаріату сесії п’ятьдепутатів  фракції «Опозиційна платформа - за життя » залишили зал засідань.Сесія, маючи кворум, продовжила свою роботу.

Депутати розглянули і затвердили виконання Програми благоустрою території громади за 2021 рік, виконання Програми відшкодування різниці в тарифах комунальним підприємствам за 2021 рік, , виконання Програми зовнішнього освітлення  населених пунктів громади за 2021 рік, виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами на території громади за 2021 рік, виконання Програми  фінансової підтримки комунальних підприємств міської ради  за 2021 рік, виконання Програми  економічного  і соціального розвитку громади за 2021 рік  та затвердили  Програму на 2022 рік,  звіт про використання коштів цільового фонду за 2021 рік, детальний план території  для розміщення  та експлуатації  об’єктів та споруд базової станції мобільного зв’язку  за адресою: Донецька область, Бахмутський район, с .Міньківка, за межами населеного пункту та внесли зміни в організацію харчування вихованців  та дітей  пільгових категорій  закладів дошкільної освіти громади на 2022 рік. Депутати розглянули 17 питань сфери земельних відносин та інші питання.

В розділі «Різне» депутат  фракції «Слуга народу» Ігор Зелений зачитав звернення партії «Слуга народу» до жителів громади.

Всі прийняті рішення чергової 17 сесії Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області восьмого скликання будуть розміщені на офіційному вебсайті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь