Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОВЕДЕННЯ ТУРНІРУ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ЧОЛОВІЧИХ КОМАНД НА ПРИЗ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЄВГЕНА ПЛАСТУНА ПРИСВЯЧЕНОГО ДО «ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 14.02.2022 16:43
Кількість переглядів: 250

З метою популяризації волейболу в Соледарській міській територіальній громаді, пропаганди здорового способу життя, укріплення зв’язків між спортивними поколіннями та з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 12 лютого 2022 року, за підтримки міського голови Євгена Пластуна, відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд Соледарської міської громади.

Турнір проводився в м. Соледар на базі Спортивної споруди ДП "Артемсіль". проявити себе зібралися чотири команди: «Мікс» , «Дрім Тім», «Зеніт», «Артемсіль» - Соледарська МТГ.

У результаті неперевершеної, динамічної та напруженої гри під гучні викрики вболівальників перемогу здобула команда "Артемсіль"-Соледарська МТГ. Друге почесне місце зайняли гравці команди «Зеніт».Третіми стали «Мікс». 

Від імені міського голови звернувся до учасників директор СМКДЮСШ Павло Шпаренко, зазначив, що це змагання лише початок традиційних спортивних зустрічей серед команд міської територіальної громади. Головний спеціаліст з питань позашкільної освіти, молоді, фізкультури і спорту Людмила Борщ та депутат Соледарської міської ради Ігор Зелений побажали учасникам побільше перемог, здоров'я, наснаги і так тримати! Переможці та учасники отримали грошові винагороди, кубки, медалі та грамоти від міського голови Євгена Пластуна.

Дякуємо керівництву ДП "Артемсіль" за представлену спортивну базу, головному судді змагань Артему Шараєвському та тренерам команд Світлані Опришковій і Людмилі Гагарян. Спортсменам бажаємо рухатись тільки вперед за новими досягненнями!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь