Соледарська міська військова адміністрація
Донецька область, Бахмутський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«РЕКОНСТРУКЦІЯ СОЛЕДАРСЬКОЇ ЗОШ №13 І-ІІІ СТУПЕНІВ ПО ВУЛ. 60 РОКІВ ЖОВТНЯ М.СОЛЕДАР ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» (КОРИГУВАННЯ). БУДІВНИЦТВО ТРИВАЄ

Дата: 04.01.2022 14:25
Кількість переглядів: 1596

Моніторинг стану будівництва на об’єкті «Реконструкція Соледарської ЗОШ №13 І-ІІІ ступенів по вул. 60 років Жовтня м. Соледар Донецької області» (коригування) з боку Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області та Управління освіти Соледарської міської ради триває. Об’єкт будівництва відвідали заступник міського голови з гуманітарних питань та соціальної політики Світлана Редченко та інженер Управління освіти Соледарської міської ради Василь Масюженко.

В грудні 2021 року в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку на реалізацію проєкту  Реконструкція Соледарської ЗОШ №13 І-ІІІ ступенів по вул. 60 років Жовтня м. Соледар Донецької області» (коригування) було додатково виділено 48 843 000 грн. За грудень виконані та прийняті роботи згідно актів на 28 243 354,44 грн. З початку робіт виконані та прийняті роботи згідно актів на 87 255 384,38 грн.

На сьогоднішній день завершено цегляні роботи по прибудові №3 перший поверх, монтаж зовнішнього каналізаційного обладнання, на 90% виконано монтаж плит перекриття по прибудові №2, армувальні, бетонні роботи про прибудові №2, на 95% завершено роботи по улаштуванню зовнішньої каналізації та на 90% внутрішні сантехнічні роботи (каналізація, водопровід) по блоку №3, на 70% виконано монтаж вікон по прибудові 2 та переходах 1, 2, монтаж дверей по переходах 1,2 блоків 1,2 розпочато роботи з облицювання фасаду блоку №1. Загальний відсоток виконаних робіт становить 61,02%.

Соледарська міська рада і наділі буде інформувати про стан будівництва на об’єкті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь